NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Planificació, embaràs i post-part

En l’etapa de l’embaràs i lactància el cos de la dona experimenta canvis fisiologics i estructurals que demanden una nutrició adequada per a cada etapa.
Els requeriements nutricionals del primer trimestre d’embaràs no són els mateixos que els de l’ultim trimetre o que l¡etapa de la lactància materna.

L’organisme matern pot adaptar-se a les circunstàncies modificant la utilitazació dels nutrients, per això, les dones sanes amb un adequat estat nutricional abans de l’embràs, durant i desprès d’aquest responen millor a les exigències d’aquest periode de creixament i adaptació en la vida de les dones.

Des de la planificació de l’embaràs fins a la finalització del post-part t’acompanyarem amb la nutrició per a garantir-te un equilibri entre salut, benestar, gestació i pes adequat.
Després en l’etapa del post-part optis per la lactància que optis, t’ajudarem a recuperar-te i establir noves pautes d’alimentació per a retrobar-te amb tu mateixa i donar tot el suport nutricional que requereix l’energia de la criança.

Etapes de la vida

Cada moment de canvi i creixement té unes demandes energètiques i nutricionals diferents. T’oferim assessorament per totes i cada una d’elles.
I quan l’organisme pateix alguna alteració hormonal, fisiologica o malaltia del metabolisme, també estarem aquí per acompanyar-te i ajudar-te des de la nutrició:
Hipertensió
Àcid úric
Colesterol
Diabetes
Hiper e hipotiroïdisme…

Consulta horaris personalitzats
Marta Sardà,Espai d’integració
C/Jacint Verdaguer nº 134
08330 Premià de Mar
Sessions personals:

Contacte 647.53.42.18